Grâu

Soi de grâu nearistat semitimpuriu

  • Soi de grâu aristat;
  • Segment panificaţie: calitate medie;
  • Boabe de duritate medie;
  • Conţinut de proteină 11,5-12,5%
  • Potențial de producție ridicat
  • MMB > 40g;
  • Toleranţă la îngheţ;

  • Înălţime medie (~ 90 cm);
  • Toleranţă medie la cădere;
  • Apariţia spicului: semi-timpuriu;
  • Toleranţă la secetă;
  • Plasticitate ecologică: bună;
  • Flexibil în condiţii extensive detehnologie.


Rezultate obţinute în condiţiile tehnologice din fermă

Soi de grâu Syngenta

Dacă sunteţi interesat de acest produs sau dacă doriţi să consultaţi oferta noastră completă, vă rugăm să ne contactaţi sau să apelaţi la un reprezentant local Biochem.