Servicii

Trading

Biochem ofera urmatoarele tipuri de tranzactii si servicii:

  • Achizitioneaza si comercializeaza toate tipurile de culturi agricole (grau, porumb, floarea soarelui, orz, orzoaica, rapita);
  • Oferim plata rapida a produselor si a serviciilor contractate;
  • Asiguram servicii de depozitare a cerealelor in silozurile proprii in conditii foarte bune;
  • Asiguram transport rutier ce poate asigura transportul cerealelor cat si a ingrasimentelor la nivel national;
  • Asiguram transport pe cale ferata.

Biochem a intrat pe piata comertului cu cereale incepând din aceasta vara, dupa ce a cumparat silozul de la Dragalina, judetul Călărasi.

Silozul, inaugurat la sfarsitul lunii august, are o capacitate de 20.000 tone si este prima achizitie a unei unitati de stocare facuta de Biochem. Pe langa siloz, mai exista magazii de depozitare cu o capacitate de 30.000 tone si magazii de inputuri pentru aproximativ 1.200 de tone de îngrasaminte.

Depozitul de la Dragalina va asigura livrari de ingrasaminte, pesticide si seminte catre toate zonele limitrofe, respectiv, Iasi, Focsani, Buzau, Tulcea, Braila, Prahova, Teleorman. Locatia are un mare avantaj deoarece se afla intr-una din zonele cele mai productive din punct de vedere agricol si cel mai important este foarte aproape de portul Constanta (130km).

Atuul silozului in fata competitorilor din zona este ca are doua uscatoare pe gaz si foarte important poate livra si receptiona marfa CF (pe linia ferata).