mod de ambalare:
5 l | 20 l

Beneficiile utilizării

  • Stimulează capacitatea fiziologică a plantei datorită acizilor organici care au două roluri importante: un rol structural ce ajută la formarea și organizarea celulei și peretele celular primar, dar și un rol enzimatic în cataliza tuturor reacțiilor biologice necesare pentru formarea, creșterea și dezvoltarea tuturor țesuturilor vegetale;
  • Pregătește plantele pentru iernare;
  • Efect antistres – fotosinteză susținută, fără întreruperi;
  • Aplicarea Fylloton împreună cu produsele fitosanitare ajută la eliminarea efectului de fitotoxicitate, dar și potențarea acțiunii acestora;
  • Susține și menține indicii de panificație (% de proteină, masa hectolitrică) în condiții de stres;
  • Stimulează capacitatea de autoapărare a plantelor față de atacul agenților patogeni;
  • Poate fi aplicat la toate culturile agricole și horticole.

Compoziție

Azot organic solubil în apă – 76 g/l (6 %)
Carbon organic de origine biologică – 202 g/l (11 %)
Aminoacizi esențiali – 19 g/l (37,5 %)
Materie organică – (35 %)

Componenți

Extract de alge marine
Ascophyllum nodosum
Complex de aminoacizi
de origine vegetală

Mod de aplicare și doza recomandată

Cereale păioase

Primul tratament se aplică în doză de 1,5 – 2 l/ha odată cu erbicidarea la început de înfrățire sau în perioada de înfrățire.
Al doilea tratament se aplică în doză de 1,5 l/ha, la frunza stindard (se poate amesteca cu produse fitosanitare).

La rapiță și floarea soarelui

În faza de apariție a butonului floral – 1,5 l/ha.

La porumb

În faza de 6 – 7 frunze adevărate ale porumbului, în doză de 1,5 – 2 l/ha.
După 7 zile de la primul tratament, se poate executa un al doilea tratament cu doza de 1,5 l/ha.

La plante horticole și culturi pomicole

Se aplică foliar, la interval de 7 zile, un număr de 2 – 6 tratamente consecutive în doză de 2,0 – 2,5 l/ha în funcție de rezultatul dorit, pe toată perioada de vegetație. Prin fertirigare 10 – 20 l/ha.

Biostimulator lichid bazat pe un complex de aminoacizi de origine vegetală asociat cu extracte de alge din Ascophyllum nodosum. Complexul de aminoacizi vegetali este un amestec bine echilibrat,
capabil să asigure toate cerințele plantelor

Prezentare video Fylloton

Ȋn urma sugestiilor oferit de reprezentantul Biochem, am folosit produsul Fylloton şi pot spune cã am fãcut o alegere bunã. Ȋn condiţiile unui an greu, începutul fiind foarte dezamãgitor, dacã tratamentele sunt fãcute la timp, dacã investeşti în biostimulatori şi îngraşãminte foliare rezultatele pot fi bune. Am folosit Fylloton la grâu şi rapiţã, am aplicat 3-4 tratamente şi ca rezultat la rapiţã am obţinut o producţie de 3500 kg/ha. Sunt mulţumit de acest produs şi în campaniile viitoare voi colabora cu firma Biochem.

Denis Lazăr, Agro Serv, Manasia, Judeţul Ialomiţa

Am aplicat la cultura de orz în faza de burduf, produsul Fylloton. Sunt foarte mulţumit de producţia obţinutã, pe sola respectivã am obţinut un spor de producţie de aproximativ 10%. Produsul este de calitate comparativ cu alte produse similare şi îl recomand şi altor fermieri.

Alin Danaila, D Nicu, Rediu, Judetul Galati

Având o experienţã prin prisma folosirii biostimulatorului Nova, am încercat şi comparat în acelaşi timp şi Fylloton cu un produs similar concurent pe o solã de sfeclã de zahãr. Dupã aplicare la 10 zile am fost în câmp şi am rãmas surprins plãcut de efectul produsului Fylloton şi cu un gust amar de efectul produsului concurent. Unde am folosit produsul concurent sfecla are o culoare de verde – galbui, iar unde am folosit Fylloton sfecla aratã foarte bine de un verde închis cum de fapt ar trebui sã fie. Cu siguranţã o sã folosesc în continuare produse Biochem si o sa le recomand si altor fermieri.

Costel Mircea , Agricomcostioan, Miron Costin, Jud Neamt

Sunt foarte mulţumit de producţiile obţinute, ţinand cont şi de condiţiile climatice destul de severe ale acestui an. Am aplicat produsul Fylloton, rezultatele au fost vizibile destul de repede, plantele au fost mai viguroase, prin urmare cultura s-a dezvoltat bine cu uniformitate bunã, dar şi cu o mai bunã rezistenţã la factorii climatici biotici şi abiotici. Voi recomanda cu încredere acest produs şi altor fermieri.

Bumpara Andrei , Bumpis Agro SRL, Tãtãrãştii De Jos, Judeţul Teleorman