Pentru un parteneriat durabil în agricultură

Biochem SRL este o companie cu capital 100% românesc. Încă de la înfiinţarea sa în anul 1991 a continuat să crească, iar acest lucru se reflectă în creșterea cifrei de afaceri anuale și în creșterea investițiilor, devenind una dintre firmele de top pe piata de distributie de produse pentru protectia plantelor, seminte si solutii pentru agricultura bio. Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Consideram ca relatiile solide de parteneriat se pot sustine doar cu o permanenta comunicare si intelegere. Suntem determinati sa dezvoltam si sa oferim clientilor nostri produse, solutii si servicii de calitate ridicata, contribuind astfel la eficienta afacerii acestora, la reducerea costurilor si implicit la cresterea profitului.

Biochem inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cerintele tuturor fermierilor. Pe langa consiliere si consultanta, servicii de logistica si asistenta, transforma alegerea dumneavoastra in stabilirea unor relatii de colaborare de lunga durata. Biochem sprijina agricultura moderna inca de la infiintarea culturii pana la valorificarea recoltelor, oferind intreaga gama de produse si servicii unei recolte productive.