Pentru un parteneriat durabil în agricultură

Biochem SRL este o companie cu capital 100% românesc. Încă de la înfiinţarea sa în anul 1991 a continuat să crească, iar acest lucru se reflectă în creșterea cifrei de afaceri anuale și în creșterea investițiilor, devenind una dintre firmele de top pe piața de distribuție de produse pentru protecția plantelor, semințe și soluții pentru agricultura bio. Echipa noastra este formată din oameni responsabili, profesioniști, capabili să raspundă celor mai înalte standarde și exigențe.

Considerăm că relațiile solide de parteneriat se pot susține doar cu o permanentă comunicare și ințelegere. Suntem determinați să dezvoltăm și să oferim clienților noștri produse, soluții și servicii de calitate ridicată, contribuind astfel la eficienta afacerii acestora, la reducerea costurilor și implicit la creșterea profitului.

Biochem înseamnă totodată servicii de calitate care însoțesc și completează cerințele tuturor fermierilor. Pe lângă consiliere și consultanță, servicii de logistică și asistență, transformă alegerea dumneavoastră în stabilirea unor relații de colaborare de lungă durată. Biochem sprijină agricultura modernă încă de la înființarea culturii până la valorificarea recoltelor, oferind întreaga gama de produse și servicii unei recolte productive.