mod de ambalare:
1 l | 5 l | 20 l

Compoziție

S-metolaclor 960 g/l

Familia Chimică

Cloracetamide

Formulare

Concentrat emulsionabil

Certifict de omologare

Nr. 408CP/28.02.2018

Mod de aplicare și doza recomandată

ALOHA este un erbicid selectiv preemergent. Produsul este preluat prin coleoptil în timpul germinației semințelor şi în cursul perioadei de răsărire. Astfel buruienile sunt distruse înainte, în timpul sau imediat după răsărire. ALOHA este degradabil biologic şi nu are nicio restricție în rotația culturilor. La o aplicare corectă, durata de acțiune a produsului este de 4-5 săptămâni. Eficacitatea maximă a tratamentului se obține în condiții de pregătire bună a patului germinativ, fără bulgări, bine mărunțit în primăvară, după arătura de toamnă.

Erbicid preemergent ce asigură combaterea de lungă durată în special a buruienilor graminee, dar şi a unor buruieni cu frunză lată. Rămâne activ şi nu se deplasează din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicată, acționează în stratul superior al solului, chiar şi la cantități mici de precipitații. Este partenerul ideal în preemergență, pentru diverse programe tehnologice.

Pregatirea soluției

Echipamentul trebuie să fie curat şi calibrat corespunzător. Se adaugă în rezervor jumătate din cantitatea de apă necesară, se porneşte sistemul de barbotare şi se adaugă cantitatea de ALOHA. Se completează cu restul de apă. Când se foloseşte în amestec cu un alt produs, se verifică mai întâi compatibilitatea cu produsul respectiv, după care se va adăuga în rezervor ALOHA şi apoi produsul de amestec. În cazul în care produsul de amestec este sub formă solidă solubilă, se adaugă întâi acest produs şi apoi ALOHA.

Compatibilitate

Este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare folosite în mod curent în România. Înainte de utilizarea unui amestec se va face un test. Întrucât sortimentul de soiuri de plante cultivate este în continuă schimbare, este indicat ca amestecurile să fie în prealabil testate din punct de vedere al fitotoxicității pe soiul care urmează a fi tratat.