mod de ambalare:
5 l | 20 l

Compoziție

Tebuconazol 250 g/l

Familia Chimică

Grupa triazolilor

Formulare

Concentrat emulsionabil

Prezentare

Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la rapiță și cereale.

Mod de aplicare și doza recomandată

ARMADA este un fungicid sistemic din grupa triazolilor, prezentat sub forma unei emulsii (ulei în apă), de culoare galben pai, care conține 250 g/l tebuconazol. Are acțiune protectivă, preventivă și curativă, acționând prin inhibarea biosintezei ergosterolului în pereții celulari ai agenților patogeni țintă, asigură protecție îndelungată pe o perioadă de aproximativ trei săptămâni.

Se recomandă aplicarea a 1-2 tratamente în vegetație, efectuate de la începutul împăierii și până la înflorit. Este compatibil cu majoritatea insecticidelor. Pentru alte combinații se recomandă efectuarea testelor de compatibilitate fizico-chimică.

Tratamentul se va aplica cu echipamente terestre utilizând un volum de soluție cuprins între 200- 400 litri/ha în cazul cerealelor păioase. Echipamentul de aplicare trebuie să fie verificat și calibrat corespunzator, înainte de aplicarea tratamentului.

Protecție asigurată încă din
momentul aplicării

Ȋn urma sugestiilor oferit de reprezentantul Biochem, am folosit produsul Fylloton şi pot spune cã am fãcut o alegere bunã. Ȋn condiţiile unui an greu, începutul fiind foarte dezamãgitor, dacã tratamentele sunt fãcute la timp, dacã investeşti în biostimulatori şi îngraşãminte foliare rezultatele pot fi bune. Am folosit Fylloton la grâu şi rapiţã, am aplicat 3-4 tratamente şi ca rezultat la rapiţã am obţinut o producţie de 3500 kg/ha. Sunt mulţumit de acest produs şi în campaniile viitoare voi colabora cu firma Biochem.

Denis Lazăr, Agro Serv, Manasia, Judeţul Ialomiţa

Am aplicat la cultura de orz în faza de burduf, produsul Fylloton. Sunt foarte mulţumit de producţia obţinutã, pe sola respectivã am obţinut un spor de producţie de aproximativ 10%. Produs sunt de calitate comparativ cu alte produse similare şi le recomand şi altor fermieri.

Alin Danaila, D Nicu, Rediu, Judetul Galati

Având o experienţã prin prisma folosirii biostimulatorului Nova, am încercat şi comparat în acelaşi timp şi Fylloton cu un produs similar concurent pe o solã de sfeclã de zahãr. Dupã aplicare la 10 zile am fost în câmp şi am rãmas surprins plãcut de efectul produsului Fylloton şi cu un gust amar de efectul produsului concurent. Unde am folosit produsul concurent sfecla are o culoare de verde – galbui, iar unde am folosit Fylloton sfecla aratã foarte bine de un verde închis cum de fapt ar trebui sã fie. Cu siguranţã o sã folosesc în continuare produse Biochem si o sa le recomand si altor fermieri.

Costel Mircea , Agricomcostioan, Miron Costin, Jud Neamt

Sunt foarte mulţumit de producţiile obţinute, ţinand cont şi de condiţiile climatice destul de severe ale acestui an. Am aplicat produsul Fylloton, rezultatele au fost vizibile destul de repede, plantele au fost mai vigoaroase, prin urmare cultura s-a dezvoltat bine cu uniformitate bunã, dar şi cu o mai bunã rezistenţã la factorii climatici biotici şi abiotici. Voi recomanda cu încredere acest produs şi altor fermieri.

Bumpara Andrei , Bumpis Agro SRL, Tãtãrãştii De Jos, Judeţul Teleorman