Beneficiile utilizării

 • Îngrășământ organic lichid cu dublu efect: stimulent și nutritiv;
 • Poate fi introdus în orice plan de fertilizare;
 • Conține toate elementele tipice ale sângelui care ajută țesuturile să reînverzească;
 • Permite plantei să economisească energie în toate reacțiile biochimice, deoarece este bogat în proteine deja sintetizate și în aminoacizi liberi gata de utilizare;
 • Furnizează într-o manieră rapidă si promptă azot organic, microelemente și proteine pentru a susține ciclul vegetal/productiv al culturii;
 • Are acțiune curativă – preventivă contra clorozei ferice;
 • Stimulează activitatea bacteriană benefică pentru fertilitatea solului;
 • Stimulează dezvoltarea sistemului radicular al plantelor în cazul în care este folosit după transplantare;
 • Promovează direct și indirect creșterea producției și o mai bună calitate la recoltare;
 • Asistă toate situațiile de creștere slabă a plantelor;
 • Se folosește fară restricții, cu respectarea dozajului;
 • Aport mare de nutrienți pentru plante;
 • Este un produs ecologic.

Caracteristici principale

Îngrășământ lichid cu caracter exclusiv organic pentru fertilizare foliară și radiculară a tuturor culturilor.

EMOSPRINT® este rapid absorbit de către rădăcinile plantei și translocat în țesuturile vegetale ale acesteia, poate fi absorbit direct de masa foliară a plantei (prin frunze).

Datorită calității compoziției sale, este un mijloc tehnic esențial în susținerea activității plantelor, în special în intervențiile asupra plantelor aflate într-un stres sau cu creștere deficitară.

Mod de aplicare și doza recomandată

Se aplică foliar și radicular.

Grâu (panificație, furajer alte cereale păioase) 5 – 6 kg/ha se aplică în faza de înfrățire – începutul perioadei de creștere 1 aplicare.

Porumb în faza de 6-8 frunze 1 – 2 aplicări în doză de 4 – 5 kg/ha.

Semințoase (meri, peri) radicular = 50 – 60 kg/ha , în 2-3 interveții și foliar 2-3 kg/ha – 1-2 intervenții se aplică la trezirea vegetativă sau de la pre-înflorire la veraison de fructe.

Sâmburoase (prune, piersici, cireșe, caise) radicular = 40 – 80 kg/ha în 2-3 interveții și foliar 1,5 – 3 kg/ha – 1-2 intervenții se aplică la trezirea vegetativă sau de la pre-înflorire la veraison de fructe.

Viță de vin, struguri de masă, Actinidia radicular = 40 – 60 kg/ha în 2-3 interveții și foliar 2 – 3 kg/ha 1-2 intervenții se aplică de la pre-înflorire la veraison fructe.

Măslin radicular = 40 – 60 kg/ha în 2-3 interveții și foliar 2 – 3 kg/ha 1-2 intervenții se aplică de la pre-înflorire la veraison fructe.

Citrice radicular = 40 – 70 kg/ha în 3-4 interveții și foliar 2 – 3 kg/ha 1-2 intervenții se aplică de la pre-înflorire la veraison fructe.

Nuc, alun radicular = 30 – 60 kg/ha în 2-3 intervenții și foliar 2 – 3 kg/ha 1-2 intervenții se aplică de la pre-înflorire la veraison fructe.

Roșii pentru industrie în câmp deschis 50 – 80 kg / ha în postemergență / în timpul creșterii se recomandă 3-4 intervenții.

Roșii de masă cultivate în seră 5 – 6 kg /1000m² și în câmp deschis 50 – 60 kg /ha se aplică la post-transplantare / înflorire / fructe se recomandă 2-4 intervenții.

Ardei, vinete cultivate în seră 5 – 8 kg /1000m² și în câmp deschis 50 – 80 kg /ha se aplică la post-transplantare / înflorire / fructe se recomandă 2-4 intervenții.

Dovlecel, castravete cultivate în seră 5 – 8 kg /1000m² și în câmp deschis 50 – 80 kg /ha se aplică la post-transplantare / înflorire / fructe se recomandă 2-3 intervenții.

Pepene verde, pepene galben cultivate în seră 3 – 5 kg /1000m² și în câmp deschis 30- 50 kg /ha se aplică la post-transplantare / înflorire / fructe se recomandă 3-4 intervenții.

Căpșune în seră 4-6 kg /1000m² și se aplică la post-transplantare, repornire vegetativă, se recomandă 2 intervenții.

Anghinare de câmp deschis 30-50 kg/ha se aplică post-plantare / la repornire, se recomandă în 2-3 intervenții.

Trandafiri 4 – 6 kg/1000m² se aplică după tăiere, în 2 intervenții.

Flori în ghiveci (diferite Ø) 2 – 3 kg / 1000m² post-transplantare în ghiveci se recomandă 2 intervenții.

Compoziție

Hemoglobina – sânge lichid

Componenți

Proteine totale 34 %
Azot (N) total 5 %
Azot (N) organic 5 %
Carbon (C) organic 14 %
Oxid de Calciu (CaO) 0,01 %
Oxid de Magneziu (MgO) 0,01 %
Fier (Fe) 0,09 %
Zinc (Zn) 7 ppm
Cupru (Cu) 2 ppm
Raport C/N 2/5