mod de ambalare:
1 l | 5 l | 20 l

Beneficiile utilizării

  • Produs lichid limpede omogen, mobil de culoare albastră.
  • Green Guard este un fertilizant cu efect de creștere a vigorii plantelor, cu conținut de macroelemente și substanţe bioactive cu efecte pozitive asupra stării de vegetație generale a plantelor, favorizând dezvoltarea rădăcinilor, accelerând fotosinteza, absorbția substanțelor nutritive și eficiența utilizării apei dar și a nutrienților din sol.
  • Favorizează creşterea unor plante puternice şi tolerante la stres în general, îmbunătăţeşte randamentul de producție.
  • Datorită aportului de macroelemente – azot, fosfor și potasiu, se pot corecta eventuale carențe și asigură o dezvoltare mai rapidă a plantei, mai ales în fazele de dezvoltare, unde consumul de elemente este ridicat.
  • Mărește eficacitatea erbicidelor/ pesticidelor, îmbunătățește calitatea frunzei diminuînd condițiile de stres fiziologic.

Compoziție

Îngrășământ fluid pe bază de azot (N) 200 g/l
Anhidrida fosforica (P2O5) 90 g/l
Oxid de potasiu(K2O) 120 g/l
Bor (B) 4 g/l
pH-ul soluției 6,5-8
Solubilitate minimă 99,96%

 

Mod de aplicare și doza recomandată

Se va aplica prin stropire fină la majoritatea culturilor agricole și horticole: cereale păioase, porumb, rapiță, floarea soarelui, leguminoase, sfeclă de zahăr, cartof, legume, viță de vie, căpșuni, pomi și arbuști fructiferi, arbori, plante ornamentale și gazon, în 2-3 tratamente sub formă de soluții diluate în concentrație de 1,2 %, în volume de lucru de minim 250 litri/ha. Tratamentele se vor repeta la intervale de 10-14 zile. Stropirile se vor efectua întotdeauna în perioadele răcoroase ale zilei, dimineaţa devreme sau seara. Doza de îngrașământ aplicată este de 3 litri/ha, se realizează prin dizolvarea a 3 l produs în 250 de litri de apă și se pulverizează foliar.

Compatibilitatea: Este miscibil cu produsele pentru protecţia plantelor dar se recomandă efectuarea unui test de compatibilitate înainte de utilizarea pe suprafeţe mari, mai ales la amestecarea cu produse cu pH bazic.
Pentru o rată de absorție maximă a fertilizantului și pentru a mări compatibilitatea cu celelalte produse de protecția plantelor se recomandă folosirea adjuvanților la prepararea soluției, pentru aplicare foliară. În cazul administrării concomitente cu produsele fitosanitare, se vor respecta măsurile de securitate, expunere și protecție a muncii specifice acestora.