mod de ambalare:
Big Bags 500 kg

Beneficiile utilizari

  • NUTRICORN® pe lângă faptul că furnizează un procent ridicat de azot organic, este un îngrășământ cu eliberare lentă și prin urmare ajută cultivarea pe tot parcursul ciclului vegetativ.
  • Fiind un produs higroscopic, păstrează umiditatea, apoi o eliberează treptat în perioadele cu ploaie putina și secetă prelungită. Pe lângă aceste beneficii, NUTRICORN® ajută la stimularea culorilor florilor și plantelor, astfel încât poate fi utilizat în pepiniere ornamentale pentru flori de grădină sau de balcon.
  • De asemenea, este un produs foarte apreciat pentru utilizarea profesională în culturile de cereale, legume, pentru livezi, etc. Crește semnificativ micro-flora și micro-fauna solului prin refacerea humusului și crearea solului foarte lejer, promovând astfel aerarea sistemului radicular.
  • Este furnizat în doua dimensiuni granulare diferite pentru a satisface fiecare nevoie și tip de cultura: de regulă, formatul FINE este cel mai solicitat datorita amestecul cu sol și turbă pentru replantarea ulterioară. Formatul MEDIUM este cel mai des utilizat în sectorul plantelor verzi ornamentale, pentru fructe și pepiniere.
  • Imprastierea în câmp deschis ar trebui să aibă loc la o adâncime minimă de 2 cm și maxim 15 cm; utilizarea pentru livezi trebuie să fie la o distanță de 18/20 cm față de trunchi și adâncimea de 10/15 cm.

Eliberarea de substanțe nutritive conținute în substanțele organice utilizate în NUTRICORN® este graduala (vezi desenul curbei de mineralizare).

Mod de aplicare și doza recomandată

NUTRICORN®  mod de aplicare si dozaj, in functie de forma granulara utilizata:

Pomicultura si legumicultura Posibilitatea amestecării a 4-6 kg / m3 de sol. Alternativ, distribuția direct pe suprafața solului prin furtun de irigare: 300-400 kg /ha pe rând
Cereale Imprastiere în câmp deschis a 300-400 kg / ha în funcție de planul general de fertilizare
Plante in ghiveci Imprastiere de 40-80 g pe suprafața vasului în funcție de dimensiune + a se uda la fiecare 4-5 zile
Gard viu/ Tufisuri Imprastierea a 100-200 g pe metru liniar, în funcție de mărimea plantelor

Dozele menționate mai sus sunt orientative și se pot modifica în funcție de caracteristicile climatice ale fiecărei suprafete (fertilitate fizică și biologică; precipitații și temperatură), cat si obiectivul de productie dorit. De asemenea, ar trebui să fie incluse în întregul plan de fertilizare.

Compoziție

NUTRICORN FINE

NITROGEN ORGANIC (N): 10,5-11,5%
CARBON ORGANIC (C): 35%
SUBSTANTA ORGANICA: 60%
PH: 6,5-7

NUTRICORN MEDIUM

NITROGEN ORGANIC (N): 13,5-14,5%
CARBON ORGANIC (C): 38%
SUBSTANTA ORGANICA: 65%
PH: 6,5-7